​TV'et er fyldt med boligprogrammer om klamphuggeri og mere eller mindre uduelige håndværksfirmaer, heldigvis er du hos os, i trykke hænder med mere end 40 års erfaring i branchen​

Tagrenovering, reparation og udskiftning til nyt tag

Hos Alt-byg i Virum nær Holte og Lyngby tilbyder vi alle former for tagarbejde for private og erhverv. Vores tagrenovering kan være alt fra mindre reparationer til udskiftning til nyt tag på huse og ejendomme i alle størrelser.

Vi startede for 40 år siden, og denne erfaring er din garanti for en professionel vejledning og for et solidt håndværk, når du skal have udført en tagrenovering. Vores lange erfaring har lært os kunsten at planlægge og samarbejde, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Energivenligt og solidt tag med vores tagrenovering

​Et tag holder ikke evigt, og det gør det slet ikke, hvis det ikke vedligeholdes løbende. Skjulte småskader kan føre til større skader, og i værste fald bliver hele tagkonstruktionen ødelagt. Dertil kommer, at et nyt tag er mere energivenligt, og der kan også være et ønske om, at få rejsning på taget eller at få udskiftet tagpap til måske teglsten.

​En tagrenovering kan være en total udskiftning af hele taget, men det kan også blot være en renovering af taget. Vi råder og vejleder gerne ud fra dine ønsker, behov og økonomiske rammer, når du skal beslutte dig. 

Få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

​Du er velkommen til at kontakte os for at drøfte dine ønsker og behov, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på en tagrenovering. 

Du kan ringe til os på telefon 20 10 55 22 for at aftale nærmere. Du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@altbygvirum.dk​. Vi vil herefter bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Firmaet

​Alt-byg Virum

CVR: 10579406

Kontakt os

Telefon: 20 10 55 22

​E-mail: info@altbygvirum.dk