​TV'et er fyldt med boligprogrammer om klamphuggeri og mere eller mindre uduelige håndværksfirmaer, heldigvis er du hos os, i trykke hænder med mere end 40 års erfaring i branchen​

Renovering af badeværelse og toilet i boliger

Hos Alt-byg i Virum nær Lyngby og Holte har vi omkring 40 års erfaring med alle former for renovering af badeværelse og toilet i fortrinsvis private boliger men også andre steder som for eksempel for virksomheder og institutioner.

De seneste par år er det blevet meget populært med renovering af badeværelse, da badeværelset i højere grad er blevet en integreret del af boligen. Vi klarer både store og små opgaver.

Tidens adfærd stiller nye krav til renovering af badeværelse

​Tidligere lå badeværelset måske lidt skjult, og det var måske snævert, men havde alligevel et klodset badekar. Senere blev parcelhuset bygget med større og lækre badeværelser med andre farver. En renovering af badeværelse handler ofte om at gøre farverne mere tidssvarende og om at skabe et mere funktionelt rum med skabe, hylder og elektriske installationer.

En badeværelsesrenovering kan også gøre rummet mere funktionelt og rummeligt, men også mere rengøringsvenligt. 

Samtidig kan etablering af gulvvarme være med til at gøre badeværelset mere behageligt at opholde sig i.

Tidligere blev der lagt makeup og føntørret hår i soveværelset, men i dag er det også flyttet ud på badeværelset, og det stiller helt andre krav til rummet end før i tiden. Vi lytter altid til vores kunders ønsker og behov, og sørger for at levere opgaven, som du vil være glad for mange år ind i fremtiden.

Få et tilbud på modernisering af badeværelset

​Ønsker du et moderne, flot og funktionelt badeværelse er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 10 55 22. Du kan også skrive en e-mail til os på info@altbygvirum.dk.

Ligemeget om du ønsker et uforpligtende tilbud eller rådgivning omkring til projekt, er du velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Firmaet

​Alt-byg Virum

CVR: 10579406

Kontakt os

Telefon: 20 10 55 22

​E-mail: info@altbygvirum.dk