​TV'et er fyldt med boligprogrammer om klamphuggeri og mere eller mindre uduelige håndværksfirmaer, heldigvis er du hos os, i trykke hænder med mere end 40 års erfaring i branchen​

Udkradsning af fuger og omfugning af facer og murværk

Hos Alt-byg i Virum nær Holte og Lyngby har vi stor ekspertise og erfaring med udkradsning af fuger og omfugning af facader og murværk for private og erhverv.

Facader og andet udendørs murværk skal vedligeholdes, hvis der ikke skal komme skader i selve murværket, og derfor kan det være nødvendigt med omfugning og udkradsning af fuger.

Omfugning og udkradsning af fuger forhindrer fugt og svamp

​En facade bliver udsat for vind og vejr, herunder vand, fugt og frost. Det ødelægger facaden og får den til at se kedelig ud, samt trækker hele husets udtryk ned, hvis facaden er trist, nedslidt og misligholdt.

Dertil kommer, at vand og frost kan ødelægge murværket, således der kan trænge fugt ind i den eventuelle hulmursisolering, som derpå bliver ødelagt. 

​Svamp og skimmel kan begynde at vandre rundt i huset. Dette kan forhindres med en udkradsning af fuger og omfugning af facaden.

I andre tilfælde er det tilstrækkeligt med mindre reparationer, men vi vejleder dig gerne i, hvad der bedst kan betale sig. Vores 40 års lange erfaring er din sikkerhed for en professionel vejledning og for et solidt håndværk i forbindelse med omfugning og udkradsning af fuger.

Få et tilbud på renovering af facade og murværk

Du kan kontakte os på telefon 20 10 55 22 for at få et uforpligtende tilbud på omfugning og udkradsning af fuger eller kompetent rådgivning.

Du kan også sende os en e-mail til info@altbygvirum.dk og vi vil herefter vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Firmaet

​Alt-byg Virum

CVR: 10579406

Kontakt os

Telefon: 20 10 55 22

​E-mail: info@altbygvirum.dk